Fizetési tájékoztató

FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 

A fizetés menete

 

A megrendelés során lehetősége van kiválasztani, hogy milyen módon szeretne fizetni, ez a paraméter később is módosítható. A megrendelés leadásakor összegzést talál, a szolgáltatások részleteivel és a fizetendő díjjal. Online fizetési mód választása esetén a kifizetés a fizetési linkre vagy gombra kattintva indítható.

A befizetés megérkezésének regisztrálása online fizetés esetén automatikusan megtörténik a fizetési folyamat végén. A jóváírás megtörténtéről e-mailben értesítjük.

 

Fizetési módok

Az alábbi online és offline fizetési módokat kínáljuk.

 

Online fizetés bankkártyával: a fizetés legegyszerűbb módja. A biztonságos Stripe felületen végrehajtod a tranzakciót (kártyaadatokat mi nem tárolunk), és sikeres fizetés után automatikusan megtörténik a jóváírás, elindul a megrendelésed aktiválása.

További információ a Stripe-ról

 

E-számla

 

A befizetés jóváírásakor, amikor a teljes összeget rendezte, egy elektronikus  számlát állítunk ki, ez tehető a könyvelésbe.

Ha e-számlát kér, a számlát jóváírás után néhány perccel e-mailben küldjük el az ön részére. Az e-számla elektronikus formában érvényes, digitális aláírással és időbélyegzővel rendelkezik, minden tekintetben megfelel a magyar jogszabályi előírásoknak és a NAV formátum-követelményeinek. Az e-számla maga egy PDF fájl, amiben beágyazva szerepel mindez. Az elektronikus aláírás hitelessége ezen leírás alapján ellenőrizhető.

 

ÁFA szabályok

 

A szolgáltatásaink díját ÁFA terheli. Ezeket a magyar, 27%-os ÁFA mértékkel számoltunk ki, de ettől eltérhet a tényleges ÁFA-teher, ha külföldről rendel lehet, hogy kevesebbet kell fizetnie.

Minden szolgáltatás amit rendelhet az oldalon, automatizált szolgáltatásként működik és ezért az úgynevezett távolról is nyújtható szolgáltatások körébe tartozik.

 

A rendelésnél megadott címeket egy automata csalás-ellenőrzővel ellenőrizzük és összevetjük a rendelés során gyűjtött többi adattal. Ha eltérést észlelünk a cím és a többi adat között, akkor a cím valódiságának igazolását kérhetjük tőled.